A-lag herrer: 4 strake seire

7. divisjon avd. 2
Ekholt - Eika
Dato: 18.5
Sted: Ekholt KG
Kampstart: Kl. 2015

Resultat: 4-1(2-0)
1-0 Patrick Olofsson(straffe)
2-0 Stian Tran(Erik Gillebo)
2-1 Eika
3-1 Jonatan Solberg(Eimund Kielland)
4-1 Eimund Kielland(Jakob Nesselqust)

Laget: Jørgen Måleng - Emil Christiansen Lia, Patrick Olofsson, Jonatan Solberg, Niklas Billett, Niclas Løkkeberg(Eimund Kielland), Emil Berg Dypsund(Martin Bonde Krognes), Mats Måleng, Erik Gillebo, Matthew Leines(Jakob Nesselquist), Stian Tran(Andreas Gundersen) 

Det var duket for lokaloppgjør på Ekholt torsdag kveld, når Eika kom på besøk. Tidlig ønsket vi å stå høyt på Eika, men presset vårt ble bare sånn halveis. Bortelaget har gjort leksa si siden treningskampen sist og klarte å stå mye mer kompakt, og derfor vanskelig å bryte ned. Samtidig som vi ikke klarte å yte maks i kveld, ble dette en ren gjennomføring. Vi måtte jobbe litt for poengene i kveld allikevel. Eika er noen få ganger innom og ypper seg, men et volleyskudd var det nærmeste de kom i førsteomgang, utenom endel dødballer som de ikke fikk på mål. Vi har tidvis endel ball og prøver å bygge opp fra bakre ledd, men finner hverandre ikke i oppspillfasen. Med litt mer tålmodighet og flere spillvendinger kunne vi kanskje ha funnet flere åpninger i Eikalaget. De gangene vi virkelig setter tempo i spillet vårt og setter opp hverandre viser vi stor forskjellig på lagene. Stian Tran skaffer oss straffe, etter flott spill i trekkene i forkant. Innenfor 16 blir han sparket ned, og vi får tildelt straffespark. Patrick Olofsson setter ballen som vanlig sikkert i kassa fra 11 metersmerket. Vi øker også til 2-0. Erik Gillebo drar av lekker par mann før han sender en flott stikker til Stian, og alene mot keeper plasserer han ballen sikkert til side for keeper. Det ble også stillingen til pause. 

Vi hever aggresiviteten litt etter pause, og vil noe mer enn det vi klarte å få frem i første omgang. Likevel lugger det veldig i vårt eget spill som gjør at vi ikke klarer å utføre det finspillet vi terper på trening. Eika er i denne andre omgangen på to visit. Den ene scorer de på og den andre treffer de stolpen, ellers var vår keeper knapt nær ballen. På vår side fortsetter vi å brenne sjanser, men får til slutt par scoringer som trygger inn en aldri truet seier. 3-1 viser guttene flott kjemi på et frisparktrekk. Erik stiller seg opp, og slår en kort stikker til Eimund bak muren til Eika. Eimund legger hardt inn og Jonatan stusser ballen i mål. Deretter scorer også Eimund etter et flott rullet opp angrep. Vi har bra tempo og flyt i spillet vårt og spiller over fra høyre til venstre hvor backen vår Emil Lia får ballen og legger inn. Jakob avslutter, avslutningen blir blokkert. Istedet ruller han ut til Eimund som smeller ballen i mål. 4-1 seier et faktum. 

Gutta innkasserer nye tre poeng, og er fortsatt ubeseiret i serien. To lovende ungutter fikk sine debyer for A-laget. Martin Bonde Krognes(00) og Jakob Nesselquist(01) har vist strålende fremgang nå, og begge kommer inn og leverer gode prestasjoner. Martin som kriger og motor på midten og Jakob tilførte kreativitet fremover på banen og kom seg til par veldig gode målsjanser. Disse vil vi nok se mer av fremover. Flott gutter! 

Neste seriekamp for A-lag er torsdag 25. mai. Før det skal vi innom SFK(21.5) og Trosvik(24.5) for to tøffe jr-kamper. Deretter tar vi med oss hele gjengen på teambuildingtur i Sverige neste helg. 

Vi takker supportere for fremmøte, og takker bortelag og dommer for kampen :)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift