Trener- og lagledermøte

Hei.

 

Fortsatt god jul og velkommen til 2019-sesongen.

 

Fredag 4. januar kl. 19.00 kickstarter vi med et møte der jeg håper både hovedtrenere, assistenttrenere og foreldrerepresentanter kan stille.

Valget av dag og tid er bevisst, siden ingen lag trener da og det dermed er best muligheter for at flest mulig får anledning til å møte. Jeg har full forståelse for at varselet igjen er i korteste laget og at dette er en dag hvor flere kan være opptatt med private ting, men slik er det. Og det viktige nå er at vi kommer raskt i gang med sesongen, og får på plass en del brikker som flyter litt rundt. Forhåpentlig kan flest mulig få til dette.

 

De mest sentrale punktene på agendaen er utstyr til lagene i kamp og trening (vår utstyrsleverandør Evensen Moss kommer på besøk), samt fordeling av treningstider. Dette er ting som det er helt avgjørende å få på plass enighet om så raskt som mulig. Vi skal også finne dato for en trenerfest, og jeg skal redegjøre litt for min rolle i klubben.

Vi tar ingen status rundt lagene nå, for det kan vi ta på første hovedtrenermøte. Men jeg vil gjerne vite hvor mange lag dere tenker å stille i hvert kull i sesongens seriespill.

Vi setter av en times tid til fellesmøte, og så kan heller de som lurer på noe spesielt eventuelt bli igjen og ta det etterpå.

 

Møtet er på klubbhuset, med start presis kl. 19.00. Håper vi ses.

 

Mvh

Knut-Eigil Nesselquist

Daglig leder fra 1. januar.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift