TAKK - Du gjør en forskjell!

Husk å verve flere. Letteste dugnaden som finnes

 

Hei

 

På vegne av EKHOLT BALLKLUBB vil Norsk Tipping takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen.

 

Din grasrotmottaker mottok kr181,309.42 i 2018. Det er midler som bidrar til at de kan fortsette sitt verdifulle arbeid. Dette har du vært med på! Over én million andre personer har også valgt seg en grasrotmottaker, noe som har generert hele 649 millioner kroner totalt til Grasrotandelen i 2018.

 

Norsk Tippings overskudd går til idrett, kultur og humanitære formål. Grasrotgivere som deg øremerker midler, og sørger dermed for at deler av overskuddet går direkte til din forening. Noen får litt, andre får mye, men til sammen blir det en stor sum til frivilligheten i Norge. Det betyr veldig mye for veldig mange.

 

Midlene fra Grasrotandelen kan for eksempel bidra til at et lite fotballag endelig får nye drakter, at skolekorpset kan dra på studietur til utlandet eller at barn på sykehus får en litt bedre hverdag.  

 

Vil du tipse andre om hvordan de kan hjelpe? Det er nemlig fortsatt mange som spiller hos oss som ikke har registrert seg som grasrotgiver. Sjekk gjerne ut hvordan du kan rekruttere enda flere givere til foreningen din eller laget ditt.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift