Spenst blir med på A-laget

Spenst blir med på A-laget

 

Den fysiske treningen til Ekholts A-lag for herrer skal nå gjennomføres på Spenst. Det er klart etter at vi har gjort en god avtale med det lokale treningssenteret.

 

- For oss er det viktig å få til dette. De fleste av oss har et godt forhold til Spenst, og det er her vi ønsker å trene. Vi er stolte av å ha fått landet dette, påpeker A-lagets hovedtrener, Erik Gillebo, som sammen med daglig leder Knut-Eigil Nesselquist har forhandlet fram avtalen.

- Vi ønsker jo at Ekholts A-lag skal trene hos oss, og er veldig fornøyde med at den følelsen er gjensidig. Jeg tror dette er en god avtale for begge parter, sier Thomas Solberg, som er daglig leder på Spenst.

Solberg har selv trent lag i Ekholt i flere år, og har to sønner i klubben - blant annet en på A-laget. Nå har han strukket seg langt for å tilpasse seg EBKs behov og ønsker.

- Jeg vil ikke gå konkret inn på hva som ligger i avtalen, men dette skal gagne både klubben og oss, smiler Spenst-sjefen.

 

Avtalen betyr at spillerne som blir en del av A-stallen kan trene så mye de vil utenom fellesøktene, samt at A-laget også får muligheten til å trekke inn for en fysisk økt hvis værgudene skulle være i ulage - noe som dessverre skjer fra tid til annen på denne tiden av året. Både generell styrketrening, gruppetimer i sal og squash kan nå få sin faste plass i treningsdagboken til EBKs A-lagsspillere.

 

- Dette innebærer også god profilering for begge parter, og vi har også bundet oss opp til å gjøre en dugnadsinnsats for Spenst ved behov. Kanskje må vi vaske ned hele senteret, smiler Gillebo.

 

A-stallen begynner å ta form, og blir tatt ut i løpet av neste uke.

- Avtalen vil kun gjelde for de spillerne som blir med i A-stallen vår, og de det gjelder vil få fortløpende beskjed. Vi ser fram til et fruktbart samarbeide med Spenst, og fra vår side er vi i hvert fall sikre på at det vil gi våre beste og mest ambisiøse herrespillere et løft, påpeker daglig leder Knut-Eigil Nesselquist.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift